INTRODUKTION

Ekoweb Ltd grundades 1995, och företaget har nu över 20 års erfarenhet inom hälso- och sjukvården. Ekoweb Ltd erbjuder ett brett sortiment av vård och relaterade produkter, både för professionell och hemanvändning.

Ekoweb Ltd fokuserar på In vitro Diagnostics (IVD) och Point-of-Care (POC) tester, och har även en rad produkter för veterinärer.

Ekoweb Ltd kommer att fortsätta erbjuda hälso- och sjukvårdsdistrikten, laboratorierna och slutanvändaren en rad effektiva, högkvalitativa och smart prissatta hälsovårdsprodukter med full nytta av det stora utbudet av försörjningsvägar mellan Europa, USA och Asien.

Ekoweb Ltd erbjuder också ett brett utbud av produkter och tjänster för hälso- och sjukvård till sina grannländer och andra skandinaviska vårdpersonal. Genom högkvalitativa produkter och pålitlig kundservice har Ekoweb Ltd fått ett gott rykte inom vårdindustrin.

Ekoweb Ltd arbetar kontinuerligt med att öka försäljningen av sina befintliga produkter och förbättra sin kundupplevelse. Samtidigt utvecklar företaget aktivt och anpassar sin produktportfölj för att matcha den föränderliga och växande efterfrågan på marknaden.

Ekoweb Ltd har ett ISO(9001:2015)-certifierat kvalitetssystem (certifikat nr: 109144-2012-AQ-FIN-FINAS). Ekoweb Ltd har en professionell kompetent och kunnig förvaltning samt ett tillförlitligt förvaltningssystem.

Kort sagt understryker Ekoweb Ltd vikten av högkvalitativa produkter, uppriktigt intresse för sina kunder och vikten av kompetent och professionell service, företagets främsta mål är kundnöjdhet.

Samarbete Varumärken