Yrityksestä

Ekoweb perustettiin vuonna 1995, yrityksellä on takana jo yli 20 vuotta jatkuvaa kehitystä.

Ekoweb Oy tarjoaa laadukkaita terveydenhoitoalantuotteita sekä liittyviä oheistuotteita, ammattikäyttöön sekä kotikäyttöön niin Suomessa kuin maailmanlaajuisesti. Ekoweb Oy keskittyy In Vitro Diagnostiikkaan (IVD) ja ns. point-of care (POC) testeihin, ja tarjoaa tuotteita myös eläinpuolelle niin ammatti- kuin kotikäyttöön.

Tulevina vuosina, hyödyntäen Euroopan, Yhdysvaltojen ja Aasian kattavia toimitusreittejä, Ekoweb tulee tarjoamaan terveydenhuoltosektorille, sairaanhoitopiireille, laboratorioille ja yksityishenkiköille monipuolisesti erinomaisen suorityskyvyn omaavia, korkealaatuisia ja järkevän hintaisia lääketieteellisiä tuotteita.

Ekoweb myös tarjoaa laajan valikoiman terveydenhuollon tuotteita ja palveluita muille naapurimailleen ja pohjoismaiden terveydenhuollon toimijoille. Ekoweb on laadukkaiden tuotteidensa ja luotettavan palvelunsa avulla luonut itselleen terveydenhuoltoalalla erinomaisen maineen.

Ekoweb ahkeroi jatkuvasti laajentaakseen nykyisten tuotteidensa myyntiä ja parantaakseen palveluaan entisestään, samanaikaisesti yritys myös aktiivisesti kehittää tuotevalikoimaansa ja laajentaa toimialuettaan vastatakseen markkinoiden kasvavaan ja muuttuvaan kysyntään.

Ekoweb oy:n laatujärjestelmä on ISO(9001:2015) sertifioitu (sertifikaatio nro:109144-2012-AQ-FIN-FINAS). Ekowebilla on ammattitaitoinen ja osaava hallitus ja perinpohjainen hallintojärjestelmä.

Tiivistettynä, Ekoweb painottaa tuotteiden korkeaa laatua, asiakkaiden aitoa arvostamista ja ammattitaitoista palvelua, tärkeimpänä päämääränään asiakastyytyväisyys.

Yhteistyökumppanit