Siltojen välissä mentiin taas!

Ekoweb osallistui jälleen joka vuotiseen siltojen välissä tapahtumaan 22.5.2019 jonka Järjestäjänä on Vanhustyön neuvottelukunta. Ekowebin pisteessä mitattiin verensokereita kahden hoitajan voimin sekä kahdella eri mittarilla, On Call Advanced sekä On Call Vivid mittarilla. Kaunis aurinkoinen kesäilma sai väkeä paikalle sankoin joukoin ja useasti pisteisiin oli jonoa koko tapahtuman ajan. Jonotettaessa vertailtiin rusketuksia, kesähattuja sekä arvailtiin mahdollisia tuloksia.
Verensokeria mitattiin reippaaseen tahtiin sekä vastailtiin mahdollisiin kysymyksiin mittaustuloksista. Hymy oli herkässä usein kaikilla, kun mittaukseen tultiin juuri viereiseltä pöydältä munkki kahvien jälkeen, usein vielä karamelli suussa tai kun varmisteltiin että saako tarvittaessa kiljaista kun pistetään. Päivän aikana kuitenkin kiljumisilta vältyttiin kun hoitajat toimivat ammattimaisen ripeästi sekä varmoin ottein. Ei siinä kerinnyt pistämistä miettimäänkään, vaikka tuttua touhua se useimmille jo olikin. Myös pulla-kahvi mitattavat tulivat parin tunnin päästä uudestaan mittaukseen, jotta hieman luotettavampi tulos saatiin päivän päätteeksi.
Mitattavia kävi nuorista vanhuksiin mittauspisteissä arviolta noin 200. Kaikki ketkä vain halusivat saivat ilmaisen mittauksen ja keskustelun tuloksista. Ekoweb kiittää kaikkia tapahtumaan osallistuneista kävijöistä, järjestäjiä sekä vapaaehtoisia.
Nähdään taas ensi vuonna!