| Suomeksi | På svenska | In English |


Uutisia ja tapahtumia 2016

6.-7.10.2016 Laboriolääketiedepäivät ja -näyttely Helsingissä

Tule standillemme syksyn mielenkiintoisimpaa laboratorioalan tapaamiseen 6.-7.10.2016 Helsingissä (Marina Congress Center).


23.-24.9.2016 Diabnetesmessut Tamperetalolla

Poikkea standillemme keskustelemaan. Messutarjouksessa On Call Vivid aloituspakkaus ja 50 testiliuskaa ja lansettineulat 25 kpl 30G. Hyödynnä messuetu heti.


25.5.2016 Klo 13-15 Siltojen välissä – keskellä Turkua - rantatapahtuma

Tule Aurajokirantaan ulkoilemaan ja mittaa verensokeriarvosi.


Sydänviikko 17.-24.4.2016 - Sydän tekee hyvää

Sydänyhteisö on jo yli kaksikymmentä vuotta järjestänyt upeita tapahtumia ja tempauksia Sydänviikolla. Sydänviikon 2016 teema on "Sydän tekee hyvää" ja kohderyhmänä 6-kymppiset Sydänliiton ikätoverit. Sydänviikkoa vietetään 17.-24.4.2016.

Erikoistarjouksessa mm. On Call Advanced aloituspakkaus ja testiliuskat.

Seuraa myös www.diabeteskauppa.fi sydänviikon tarjoukset mm. kolestrolimittari ja Acon On Call verensokerimittarit


Diabeteskoulutusta hoitajille Turussa Keskiviikkona 11.5.2016  klo 12-16

Ohjelmassa mm.:

Ajankohtainen tyypin kakkonen - Vastaava diabeteslääkäri Anne Artukka, Turun kaupunki, Diabetesvastaanotto

Kakkostyyppi tietää kaiken -miten tsemppaan työikäistä T2D -hemmoa herpaantumatta itse? - Työterveyshoitaja, diabeteshoitaja, painonhallinnan ohjaaja Elisa Herranen, Turun Työterveystalo

Diabeetikon hoidon erityistilanteet; insuliinihoito sairauspäivinä ja kortisonihoito - Diabeteslääkäri Petri Kaipiainen,Kaarinan kaupunki

Katso tarkemmat tiedot ja ilmoittautuminen kutsusta.


 

Uutisia ja tapahtumia 2015

ThermoTrack Mobile - edullinen ratkaisu älypuhelimelle

Lue ja ohjelmoi Thermo Button ja Hygro Button -loggereita Android älypuhelimella tai tabletilla.** Ilmainen sovellus Android älypuhelimeen tai tablettiin, jonka avulla pystyt lukemaan ja asettamaan tehtäviä thermo ja hygro loggereille, kun olet mittauspaikoilla. Voit tarkistaa lämpötilapoikkeamat, tarkistaa alimman, ylimmän ja keskiarvon lämpötiloista sekä viimeksi mitatun lämpötilan. Voit luoda käyrän tuloksista pdf-muotoon ja lähettää sen kenelle haluat. Voit myös ladata tiedot puhelimeesi tai tablettiisi ja siirtää ne sitten talteen tietokoneellesi. Sovelluksella voit uudelleenkäynnistää jo olemassa olevan tehtävän tai aloittaa uuden tehtävän eri asetuksilla. Sovellus on ilmainen. Tarvitset vain lukija-laitteen jonka voit ostaa Ekowebistä.

Lue lisää Mobile-ratkaisusta

 


 

 

Maailman diabetespäivä 14.11

Tutustu päivän ohjelmaan ja tarjouksiin apteekeissa ja nettikaupoissa.

Nyt erikoistarjouksessa On Call Advanced aloituspakkaus ja testiliuskat. Alennus jopa -60%!!

 


28.8.2015 Ekoweb Oy 20v synttärit - Juhlat työnmerkeissä

 

 

 


27.5.2015 Acon Diabetes Care ja Onni-Kalle Siltojen välissä, keskellä Turkua

Ylös, ulos ja lenkille. Tilaisuuden avaa Maarian VPK ja emeritus arkkipiispa John Vickström. Tarjoilua, liikuntaa, tietoiskuja sekä tietenkin maksuton Onni-Kalle verensokerin mittauspiste  Lue lisää...

 

 


UBC Rapid - Virtsarakon syövän ennustettavuuden ja seurannan parantamiseksi

UBC® Rapid, point-of-care (POC), on toisen tyyppinen noninvasiivinen testi virtsarakon syövän määrittämiseksi ja seuraamiseksi. UBC® Rapid on yhtä tehokas menetelmä kuin UBC® immunoassay menetelmä. Sen etuna on kuitenkin nopeus. Tulos saadaan jo vastaanottokäynnillä. Kliinisissä tutkimuksissa UBC® Rapid testin herkkyys on osoitettu olevan parempi kuin virtsan irtosolututkimuksen erityisesti matala-asteisissa tuumoreissa. Tutkimuksissa on myös osoitettu, että UBC® Rapid testin ja sytologisen tutkimuksen kombinaatiolla voidaan havaita lisätuumoreita päinvastoin kuin pelkällä sytologisella tutkimuksella. Lue lisää...

 


Ekoweb julkistaa Monnit langattomat valvontaratkaisut

Teollinen Internet tai asioiden Internet (IoT eli Intenet of Things) ei oli tulevaisuutta vaan toimivaa arkea sadoille tuhansille Monnit käyttäjille. Monnit langattomat sensorit tarjoavat vaihtoehdot monipuoliseen tiedon keruuseen ja olosuhdevalvontaan. Tarvitset vain sensorit, tukiaseman ja hallintaohjelmiston. Voit liittää järjestelmään mm. lämpötila-, kosteus-, vesivahinko, liiketunnistus, oven aukiolo, tilan käyttöaste, kiihtyvyys, akun jänneite jne. -valvonnat.

Tutustu edullisiin langattomiin ratkaisuihimme: www.monnit.fi sivuilla.

 


 

 

Ekoweb julkistaa uudistetun missionvirtsatestit.fi sivuston

Tutustu www.missionvirtsatestit.fi -sivuston koti- ja ammattikäyttätesteihin ja anysaattoreihin.

 


 

Alfa Scientificin huumetestit nyt myös nettikaupasta

Markkinoiden edullisin ja yleisimmin käytetty 6 aineen huumeseula tarjolla nyt myös Ekowebin nettikaupassa. Saat luotettavan tuloksen 5 minuutissa. Tarjolla yksittäistestit, 6 aineen testi: Amfetamiini, Metamfetamiini, Kannabis (Marihuana), Morfiini/Opiaatit, Bentsodiatsepiini ja Buprenorfiini sekä 12 aineen testi, jolla testaat: Amfetamiini, Metamfetamiini, Kannabis (Marihuana), Opiaatit, Bentsodiatsepiini ja Buprenorfiini, Metadoni, Kokaiini, Tramadoli, Trisykliset antidepressantit, Barbituraatit ja Ekstaasi. Pistäydy ostoksilla.

 

Lisätietoja testeistä www.alfascientific.fi sivuilla.

 


Alldiagin raskaustestit nyt myös nettikaupasta

Helppokäyttöinen yksivaiheinen virtsasta tehtävä testi. Luotettava tulos saadaan 3 minuutissa. Herkin markkinoilla oleva raskaustesti ( tunnistaa jopa hCG -pitoisuudet 10 mIU/ml). Testin tarkkuus ja spesifisyys kliinisissä tutkimuksissa on 100%. Pakkaus sisältää kaikki tarvittavat välineet testin suorittamiseksi. Pistäydy ostoksilla

 

 


Ekowebin kasvu jatkuu

Lue lisää 12.02.2015 Kauppalehdestä.

 

 

 


Kiitos, kun poikkesit Laaduntarkkailupäivillä

 

 

 

 

 

 

 

 


Nettikauppa paranee

Lisäsimme kotimaisten pankkien verkkomaksut nettikauppaan. Tervetuloa ostoksille!

 

 

 

 


Uutisia ja tapahtumia 2014

Maailman diabetespäivää vietetään 14.11.

Osallistu diabetespäivän tapahtumiin ja tutustu huipputarjouksiin jälleenmyyjillämme. Lue lisää...

 

 

 


ON CALL ADVANCED eli OnniKalle-vaihto- ja neuvontapäivä

Mittarivaihtopäivät keskiviikkona 22.10.2014 klo 11-15 Lounais-Suomen Diabetes ry:n Diabetesasemalla  Yliopistonkatu 37 A U-krs, 20100 Turku. Lue lisää...

 

 


Tapaa meidät EASD:ssa

Tule keskustelemaan 15.-18.9.2014 kanssamme. Ehdota aikaa info@ekoweb.fi. Lue lisää...

 

 

 


 

Ekoweb tuo markkinoille iHealth -konseptin  kokonaisvaltaiseen terveyden seurantaan

Aseta tavoite, seuraa edistymistä ja saavuta tavoite uudella tavalla!

Lataa ilmainen iHealth MyVitals sovellus iPhoneen, iPodiin tai iPadiin ja seuraa terveyttäsi kokonaisvaltaisesti iHealth tuotteilla.

Punnitse ja näe kilojen lisäksi 8 muuta mittalukua, kuten  painoindeksi, rasvaprosentti, lihasmassa tai mittaa verenpaine ja syke ja vertaa tuloksia keskiarvotuloksiisi nähden tai WHOn luokituksiin nähden. Käytä askelmittaria, laske kulutetut kalorit, seuraa levon määrää ja laatua matkalla tavoitteisiisi. Tutustu tuoteperheeseen.

Näe terveytesi lukuina ja helposti tulkittavina graafeina!

 


 

Ekoweb Oy kasvaa ja jatkaa AAA luottoluokassa

Soliditet / Bisnode on luokitanut Ekoweb Oy taas AAA luottoluokkaan. Lue lisää...

 


 

 

Uutisia ja tapahtumia 2013

Sairaalakemistien syyskoulutuspäivät

Sairaalakemistit ry järjestää yhdessä SKKY:n kanssa syyskoulutuspäivät Helsingissä Helsinki Congress Paasitornissa 31.10.-1.11.2013. Ohjelma sisältää esityksiä kliinisten laboratorioiden hallinnosta ja organisaatiomalleista muuttuvassa terveydenhuollossa, virtsatieinfektioiden uudistuvasta analytiikasta sekä huumeanalytiikasta. Poikkea myös Ekowebin standille kysymään virtsa- ja huumeanalytiikasta.


 

Laboratorioiden ja logistiikan lämpötilavalvonta, ICU Scandinavia

Tule kuuntelemaan Laboratoriolääketiedepäivillä 10.10.2013 klo 13:50 SYMPOSIUM 17 Helsingin Marina Congress Centerissä. Edustajamme kertoo Laboratorioiden ja logistiikan lämpötilavalvonnasta sekä ICUsta.

 

 


 

Kolestrolimittari Mission® Cholesterol Monitoring System!

Ekoweb toi markkinoille kolesterolipikamittarin, jolla voidaan määrittää kokonaiskolesteroli CHOL ( Total Cholesterol), HDL (High density lipoproteiini) ja TRIG (Triglyseridit) kaikki yhdellä testillä tai jokainen erikseen

Mittari laskee myös LDL (Low density lipoproteiini) arvon, CHOL/HDL suhteen sekä valtimotautiriskin arvion

Lue lisää ja tilaa nettikaupasta


Tuoteuutuus: Mission® Plus Hb Hemoglobin Testing System

Mission® Plus Hb Hemoglobin mittari tarjoaa laboratoriotason tarkkuutta ja toistettavuutta Hb (hemoglobiini) ja Hct (hematokriitti) mittaukseen.

 Lue lisää

 


 

Maailman Diabetespäivä 14.11.2013

Ekoweb on mukana Maailman Diabetespäivän tapahtumissa. Osallistu sinäkin!

 

 


Tavataan Medica 2013 -messuilla

Oletko kiinnostunut tuotteistamme? Tapaa edustajamme Düsseldorfin MEDICA-messuilla 20.-23.11.2013. Ota yhteyttä ja sovitaan aika, niin keskustellaan yhteistyömahdollisuuksista.


Laboratoriolääketiede- ja näyttely 10.-11.10.2013

Poikkea osastollamme Laboratoriolääketiedepäivillä 10.-11.10.2013 Helsingin Marina Congress Centerissä. Tutustu osastollamme näyttelytarjouksiin.

 

 

 


Uutisia 2012

Maailman Diabetespäivä 14.11.2012

Ekoweb on mukana Maailman Diabetespäivän tapahtumissa. Osallistu sinäkin!

 

 


Tavataan Medica 2012 -messuilla

Oletko kiinnostunut tuotteistamme? Tapaa edustajamme Düsseldorfin MEDICA-messuilla 14.-17.11.2012. Ota yhteyttä ja sovitaan aika, niin keskustellaan yhteistyömahdollisuuksista.

 

 


Laboratoriolääketiede- ja näyttely 4.-5.10.2012

Poikkea osastollamme Laboratoriolääketiedepäivillä 4.-5.10.2012 Helsingin Marina Congress Centerissä. Tutustu osastollamme näyttelytarjouksiin.

 

 


Ekoweb Kauppakamarin Kasvajiin

Turun Kauppakamari on valinnut kymmenen yritystä Kauppakamarin Kasvajiin. Yritykset edustavat laaja-alaisesti alueen elinkeinoelämää ja eri toimialoja. Yritykset kehittävät vuoden 2012 aikana hallitustyöhön, kasvuun ja kansainvälistymiseen keskittyvää koulutustuotetta yhdessä Kauppakamarin ja sen asiantuntijoiden kanssa.

 


Ekowebille laatusertifikaatti

Johtamisjärjestelmä, jota Ekoweb Oy noudattaa, on hyväksytty ISO 9001:2008 laadunvarmistus- standardin mukaiseksi.

 

 


Uusi loggerisarja näytöllä

Uutuustuote- perhe lämpötila- ja kosteusloggerit LCD -näytöllä. Käytät kuten USB muistitikkua - Helppoa!

 

 


Labquality 2012 -päivät

Poikkea osastollamme Labquality-päivillä 9.-10.2.2012 Helsingin Messukeskuksen kongressisiivessä. Tutustu näyttelytarjouksiimme.

 


Sairaalakemistit 2012

Poikkea osastollamme Sairaalakemistien koulutuspäivillä 22.-23.3.2012 Tampereella. Tutustu siellä näyttelytarjouksiimme.


Uutisia 2011

On Call ja Diasend

On Call mittareiden tulokset voidaan purkaa Diasendillä. Lue lisää...


Sponsorointiuutinen

Ekoweb Oy tukee lahjoituksella Turun yliopistollisen sairaalan lasten syöpäosastoa Lapsellista ry:n kautta. Lue lisää...