ETUSIVU | FRAMSIDAN | FRONTPAGE | NETTIKAUPPA
line decor
  
line decor


 
 


 

 

Usein kysyttyä

 

1. Etsin helppokäyttöistä verensokerinmittaus järjestelmää, jota voin käyttää sekä kotona että matkoilla. Löytyykö ACONilta tähän tarkoitukseen sopivaa järjestelmää?

On Call Plus® ja On Call EZ® mittarit tarjoavat yhdessä käytettynä etsimääsi joustavuutta. Molemmat mittarit käyttävät samoja yksittäin pakattuja testiliuskoja, joiden käyttö on helppoa niin matkoilla kuin kotioloissakin.

 
2. Minulle verinäytteen otto on hankalaa ja kivuliasta. Kuinka suuri verinäyte On Call Plus® ja On Call EZ® mittareissa tarvitaan?

On Call Plus® ja On Call EZ® mittarit tarvitsevat vain pienen verinäytteen, 1 µl riittää. Mittareilla voit suorittaa mittauksen yhtä tarkasti myös käsivarresta tai kämmenestä, jolloin vältät sormenpäästä suoritettavien mittausten aiheuttamaa kipua.

 
3. Kuinka nopeasti saan tulokseni?

On Call Plus® ja On Call EZ® mittarit antavat tarkan tuloksen 10 sekunnissa.

 
4. Minulla on juuri todettu tyypin 2 diabetes. Miksi On Call Plus® ja On Call EZ® olisivat minulle hyviä ratkaisuja verenglukoosipitoisuuden tarkkailuun?

Mittausten aloittaminen ja laitteeseen tutustuminen on On Call Plus® ja On Call EZ® mittareilla hyvin yksinkertaista. Mittarin yksinkertaisen ja automaattisen ohjelmoinnin ja käyttäjäystävällisyyden vuoksi voit suorittaa ensimmäiset mittauksesi jo muutaman minuutin kuluttua siitä kun olet avannut pakkauksen. Tuotteiden käyttö on yksinkertaista ja tarvittaessa katsoa ohjeita mittarin käyttöön verkosta. Pistolaite on suunniteltu siten, että käyttäjä voi valita viidestä pistosyvyydestä itselleen sopivimman ja tehdä pistämisestä näin mahdollisimman miellyttävää. On Call Plus® ja On Call EZ® mittareiden käyttö on niin helppoa, että sinun ei tarvitse olla terveydenhuollon ammattilainen pystyäksesi käyttämään niitä, kun olet vain ottanut verinäytteen, niin mittari tekee kaiken työn puolestasi. Hyvä osoitus mittarin soveltuvuudesta yksityiseen käyttöön on, että kliinisissä testeissä suorittivat testit samalla tarkkuudella koulutettujen asiantuntijoiden kanssa.

 
5. Etsiessäni uutta verensokerimittaria, haluan mittarin jolla tarjota jotain uutta. Mitä uutta ACONin verensokeripitoisuuden valvonta järjestelmät tarjoavat.

Kun käytät On Call Plus® ja On Call EZ® mittareita et käytä pelkkää verensokerimittaria, vaan kokonaista veren glukoosipitoisuuden valvontajärjestelmää. Samat testiliuskat sopivat molempiin mittareihin ja niitä voi hankkia 25, 30 ja 50 kappaleen pakkauksissa. Käyttäessäsi On Call:n verensokeripitoisuuden valvonta tuotteita saat täydellisen aloituspaketin, joka sisältää kaiken tarvittavan, jotta voit aloittaa mittaukset välittömästi paketin saatuasi. Aloituspakkaus sisältää pistolaitteen, lansetit, glukoosiliuoksen, testiliuskoja, mittarin, käyttöohjeet, päiväkirjan ja suojapussin.  

 
6. Olen huolissani matalan ja korkean verenglukoosipitoisuuden aiheuttamista komplikaatioista. Ilmoittavatko On Call Plus® ja On Call EZ® jollain tavalla kyseisistä asioista?

On Call Plus® ja On Call EZ® mittarit ovat molemmat suunniteltu antamaan äänimerkin, jotta varmistut siitä että antamasi verinäyte analysoidaan. Verensokeripitoisuuden ollessa erittäin korkea (yli 33 mmol/l) tai erittäin matala (alle 1,1 mmol/l), mittarit on ohjelmoitua näyttämään viestin ”HI” tai ”LO” näytölle. Tällöin tiedät, että sinun on ryhdyttävä toimiin veren glukoosipitoisuuden korjaamiseen. Tämä ominaisuus varmistaa sen, että tiedät varmasti koska verenglukoosipitoisuutesi on huolestuttavalla tasolla.  

 
7. Mitä mahdollista hyötyä on eri paikoista suoritettavista mittauksista?

On Call Plus® ja On Call EZ® mittareilla on mahdollista mitata verenglukoosipitoisuus tarkasti sormenpäästä, käsivarresta ja kämmenestä. Mahdollisuus näytteenottoon useista eri paikoista antaa sinulle luottamusta mitata verensokeripitoisuuttasi usein ja voi myös siten helpottaa sinua pysymään tietoiseni siitä miten hallitset terveyttäsi. Mahdollisuus näytteenottoon kämmenestä ja käsivarresta on myös hyvä etu niille henkilöille jotka eivät pidä näytteenotosta sormenpäästä.  

 
8. Ovatko Call Plus® ja On Call EZ® mittarit kestäviä?

Molemmat mittarit on suunniteltu toimimaan laajalla lämpötilaalueella ( 5-45 °C) ja mittareissa on vaihdettava paristo pitkäaikaisen käytön mahdollistamiseksi. Mittareiden mukana saat tukevan suojapussin, joka suojaa hyvin itse mittaria ja muita tarvittavia osia. Mittareilla on 5 vuoden takuu, joten jos mittarisi lakkaa toimimasta saat uuden tilalle veloituksetta.  

 
9. Miten On Call Plus® ja On Call EZ® auttavat minua ymmärtämään veren glukoositasoja?

Kehittyneiden tiedon keruu ominaisuuksien myötä pystyt tarkkailemaan mittarin muistista 30 viimeisintä mittaustulosta. Pystyt myös tarkkailemaan tuloskeskiarvoasi 7, 14 ja 30 päivän jaksoilta, joka antaa sinulle paremman kuvan veren glukoositasoistasi. Tuloskeskiarvojen myötä saat myös hyvää palautetta glukoosin hallintasi onnistumista, jota voit käyttää yhdessä terveydenhoidon ammattilaisen kanssa suunnitellessasi parannuksia omavalvontaasi. Samaan tarkoitukseen soveltuu hyvin myös pitämäsi mittaus päiväkirja. On Call Plus® mittarista voit lisäksi siirtää tietoa PC:lle, jolla voit hyvin hallinnoida ja varastoida tuloksiasi.  

 
10. Vaativatko Call Plus® ja On Call EZ® mittarit erityistä huoltoa?

Call Plus® ja On Call EZ® mittarit eivät vaadi sen ihmeellisenpää huoltoa kuin mitkään muutkaan pienet laitteet. Sinun täytyy aika ajoin vaihtaa laitteesta paristot ja pitää huolta että mittari ja pistolaite ovat ulkoisesti puhtaita ja kuivia ennen käyttöä. Puhdistuksen voi hoitaa kostealla pyyhkeellä ja miedolla pesuaineella. Laitteen mukana tulee ns. vianetsintäohje, josta voit tarkistaa mikäli jotain ongelmia ilmenee. Jos ongelma ei ratkea, ota yhteys maahantuojaan tai valmistajaan.  

 
11. Mistä saan lisätietoa veren glukoositasojen omavalvonnasta ja diabeteksen hallinnasta?

Ostaessasi Call Plus® tai On Call EZ® järjestelmän saat myös paljon opettavaista tietoa diabeteksen hallinnasta sisältäen vinkkejä veren glukoositasojen omavalvontaan ja oikeanlaiseen ruokavalioon. Saat lisäksi erilaisia reseptejä ja kätevän ruokaostoslistan. Saamasi hyödyllinen materiaali auttaa sinua ymmärtämään tiheän glukoositasojen valvonnan tärkeyttä ja antaa sinulle muutenkin tietoutta erilaisista tavoista hallita diabetesta.